Hvilken vielsesring skal man vælge?

Brylluppet er hjerternes fest! 

Der er rigtig mange ting man skal have styr på når man skal holde bryllup, bl.a. brudekjole, gæsteliste, lokaler, mad, drikke osv. 

Men vigtigst af alt, vielsesringe. 

Hvorfor bruger man vielsesringe? 

Man bruger en vielsesring som et symbol på evig kærlighed og et løfte om altid at være der for hinanden - i medgang og modgang.

Derfor er det vigtigt at man vælger de rigtige vielsesringe! Ringe som symboliserer jer - det er en ring der skal passe præcis til jer, og til jeres hverdag. Det er derfor en god ide, at undersøge tidligt i processen hvilke vielsesringe I søger. 

Dette kan vi hjælpe med! 

Er du i tvivl om hvilke vielsesringe I skal vælge, hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning. 

Vi bruger Siersbøl vielsesringe, fordi de har mange forskellige ring kombinationer, så vi kan personliggøre jeres vielsesring lige efter behov. 

Så om I søger vielsesringe i sølv, hvidguld, guld eller roseguld, kan vi hjælpe med det. Det kan være at overfladen på jeres vielsesringe skal være børstet, mat eller blank, med eller uden sten, så kan I også få det.

Vi har prøve-ringe i butikken, så I kan se hvordan det eventuelt kan se ud inden du bestiller - og hvis du kommer længere væk fra, kan vi både sende billeder eller videochatte så I er sikre på det er de rigtige vielsesringe, I får. Det vigtigste for os, er at I er tilfredse med og lykkelig for jeres vielsesringe. 

Angående gravering i vielsesringe, bliver dette også bestilt i samme omfang som vielsesringene. Ofte vælger man at få graveret partnerens navn og giftedatoen i ringen. Her står vi også til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål eller tvivl med hensyn til gravering i vielsesringene.

Hvad koster en vielsesring? 

Det er meget forskelligt, hvad en vielsesring koster. Det kommer helt an på hvilken ring kombination, I vælger. Eftersom det er en ring I skal leve med i mange år, synes vi ikke at I skal gå på kompromis med det I ønsker, men der kan være personlige årsager til at I ikke kan få den ønskede vielsesring, her vil vi også guide jer på bedst mulige måde, så I kan komme så tæt det i ønsker som muligt. 

Hos os kan du få en vielsesring fra 695,- pr. stk.  

 


 

I kan være sikre på at I får kompetent og personlig rådgivning, når I skal vælge vielsesringe hos os! 

Kontakt os her, hvis du ønsker at vide mere om vielsesringe.

 

Trustpilot